Tony Romo Jersey  Om os – Velkommen til et gulvfirma med speciale i gulvafslibning - Aalborg Gulvfirma

Om os – Velkommen til et gulvfirma med speciale i gulvafslibning

Med focus på godt håndværk er vi din lokale leverandør af forskellige former for gulvrenovering. I en branche der til tider er hårdt presset, har vi oplevet en sund og naturlig udvikling gennem årene. Virksomhedens aktiviteter spreder sig over næsten alle områder af gulvrenovering. Renovering af træ og trægulve i forbindelse med boliger, institutioner og virksomheder.

Om os

Vi har idag en række dygtige gulvfolk, som udelukkende beskæftiger sig med:

Så er dit trægulv meget slidt eller ødelagt i et større eller mindre område, så kan vi hjælpe dig. Vi oplever oplever ofte vandskader på trægulve som skal udbedres.

Trægulve

Vi arbejder hovedsagelige med parketgulve og plankegulve. Parketgulve er en god løsning til langt de fleste boliger og de kan hæve det æstetiske niveau i en bolig betydeligt. De unikke åretegninger og strukturer understreger de mange flotte træsorter som normalt anvendes til denne type trægulve. Og vi har erfaringen og ekspertisen til at opfriske og afslibe diverse parketgulve, herunder:

  • Mønsterparket
  • Sildebensparket
  • Lamelparket

Endvidere arbejder vi meget med de massive plankegulve. Gulve med opstrøning er en god løsning og ses mange steder. Her har man den solide løsning som holder rigtig mange år ud i fremtiden. Et massivt plankegulv kan afslibes et utal af gange, og er dermed en særdeles god og holdbar løsning, som kun bliver smukkere og smukkere som tiden går.