Tony Romo Jersey  Gulvservice og alle former for gulvafslibning tilbydes i Aalborg

Gulvservice – Alle former for gulvservice tilbydes I Aalborg

Gulvservice i Aalborg og Nørresundby består af alle processer som kan renovere og opfriske trægulve. Primært beskæftiger vi os med gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve, men også gulvlægning gulvreparation og gulvarbejder af forskellig slags.

Gulvservice i Aalborg og omegn

Din lokale gulvmand er mange gange at foretrække når de gamle gulve skal friskes op. Når kvaliteten er i top og priserne er konkurrencedygtige, så kan du lige så godt benytte os. Billig gulvafslibning og gulvafslibning priser som kun de færreste kan slå. Vi har i mange år arbejdet på at holde lave omkostninger og derfor har vi ikke et stort firmadomicil med dyre biler. Nej vi klarer administrationen nede i værkstedskontoret, hvor mesters kone møder op hver tirsdag og torsdag eftermiddag. Og det kommer naturligvis vore kunder til gode med fornuftige priser og kort ventetid.

Hvad er gulvservice?

Vi tilbyder forskellige former for gulvservice til renovering og opfriskning af gamle og slidte trægulve, herunder:

Vi er et team af dygtige fagfolk som gør alt for dit hjem. Du behøver ikke at bekymrer dig om andet end at flytte møbler, så kommer vi og klare resten. Og når gulvarbejdet er overstået, så har du et smukt og slidstærkt trægulv som vil forskønne boligen og fremhæve det lyse og venlige.

Hvad du ønsker….

Det er rart når en boligrenovering og gulvrenovering er i trygge hænder. En professionel gulvmand eller gulvfirma er altid at bestræbe, selvom gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed. Ved gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner i Byggemarkeder og farvehandlere er disse maskiner til at komme i nærheden af for små penge. En gulvsliber kan normalt lejes for kr. 199 i døgnet, hvilket naturligvis kan svinge lidt. Husk at afslibning af hjørner og kanter, dørtrin, trappetrin og køkkenbordplader også er en mulighed.

Kontakt os for en snak om dine trægulve, det er gratis og helt uforpligtende.