Tony Romo Jersey  Billig gulvafslibning | Alle har mulighed med en billig gulvafslibning - Aalborg Gulvfirma

Billig gulvafslibning | Alle har mulighed med en billig gulvafslibning

Hvor får man billig gulvafslibning i Aalborg? Det letteste svar er lige her. Afslibning er vores speciale og vi har bevidste holdt vore administrationsomkostninger helt i bund. Udover at udføre gulvafslibning så har vi også en afdeling på Sjælland, hvor gulvafslibning København er en mulighed.

Billig gulvafslibning

Uanset hvordan din gulvdrøm ser ud, så lad os sammen gøre drømmen til virkelighed. Vores vigtigste mål er at omdanne det gamle og slidte trægulve til et gulv, som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Lad os være kreative sammen og udforske de mange muligheder der findes. Du kan bidrage med dine tanker om udseende, slidstyrke og lignende og vi kan supplere med faktiste tips og inspiration om nye trends og tendenser indenfor design og brug af moderne trægulve. Som noget af det nye er ’rene linier’ det nyeste, uden træværk med synlige strukturer og åretegninger.

Gulvafslibning og gulvbehandling

Der er mange fordele ved at få afslebet og overfladebehandlet sine trægulve. Blandt andet kan farven og overfladestrukturen bestemmes ved at påføre en given gulvbehandling. Og her er der mange muligheder:

  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Voksbehandling
  • Lakering
  • Sæbebehandling

Hvid olie, hvid lak og hvid lud er også en mulighed, foruden bejdse hvor gulvet kan indfarves i alle regnbuens farver.

Hvad koster gulvafslibning pr kvm?

Mange spørger mig; “Hvad koster en gulvafslibning egentlig”? Og svaret er ganske kort, at det kommer an på en række forskellige ting. Blandt andet gulvets beskaffenhed, antal m2 samt hvilken gulvbehandling der ønskes. Vi har en online prisberegner på vores hjemmeside hvor du kan se priser på de forskellige former for gulvbehandling. Pris niveauet pr. m2 er kr. 70 – 130.

Gulvafslibning gør det selv

Enhver med handyman evner kan afslibe og efterbehandle et trægulv. Du behøver blot at foretage gulvsliber leje i en farvehandel eller byggemarked. Udlejning af gulvslibemaskiner  foretages også hos os, men vi udlejer kun professionelt gulvudstyr.  Kontakt os eventuelt for mere info og få en snak om dine ønsker og behov. Så skal vi nok komme med en billig gulvafslibning pris.