Tony Romo Jersey  Afslibning – Afhøvling, behandling og afslibning i Aalborg - Aalborg Gulvfirma

Afslibning – Afhøvling, behandling og afslibning i Aalborg

Afslibning er en nødvendighed såfremt du ønsker en opfriskning af dine gamle trægulve. Og uanset om det gælder gulvafslibning København, Århus, Aalborg eller Odense, så står vi klar til at hjælpe dig. Vore dygtige medarbejdere kan træde til med kort varsel og omdanne dit gamle og slidte trægulve til lige netop det udseende som du måtte ønske. Ved at kontakte os får du en billig gulvafslibning som er konkurrencedygtig med alle andre priser på markedet.

Afslibning

Fra idé til afslibning er der et stykke vej. Så overvejer du at få afslebet dine trægulve så hjælper vi dig gerne på vej. En afslibning kræver at gulvene er ryddede for møbler samt at der er strøm i kontakten. Så skal vi nok klar resten. Her efter kan du læne dig tilbage og blot vente et døgns tid på at få et hjem med et flunklende nyafslebet trægulv.

Afslibning af trægulve

Træ er et fantastisk naturens materiale, og vi er specialister i bearbejdning af alle. Alle træsorter er forskellige for så vidt selve træmassen angår men også i hårdhed, fleksibilitet, strukturer og åretegninger. Vi udfører normalt gulvafslibning på følgende træsorter:

Fyr
Pitch Pine
Douglas
Eg
Bøg
Ask
Merbau
Ahorn

Med en afslibning vil du nu få robust, naturlige og behagelige gulvoverflader at gå på. De rene linjer, ro og rummelighed vil nu kendetegne rummet og give boligen sjæl.

Trægulve

Træ er vore eneste og absolut foretrukne materiale. Det er et fantastisk naturens værk, som er smukt, duftende og særdeles hårdbart og slidstærkt. Og vi vil altid kunne kreere et trægulv som passer til din bolig.  Uanset om det skal være klassisk eller rustikt? Mørkt eller lyst? Så vil er det kun fantasien der sætter grænser.